Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Secretarieel Uitzendbureau

» De organisatie
» Onze diensten
» Vacatures
» Partners
» Offerte aanvraag
» Contact

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan voor secretarieel personeel.

Werkwijze

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte aan het soort en aantal medewerkers vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen.

Secretariele Pool

Om als secretarieel Uitzendbureau snel te kunnen schakelen werken wij met geprepareerde pools van secretariele medewerkers. Flexibiliteit, brede inzetbaarheid, korte inwerktijd en kennis van zaken staan bij onze uitzendkrachten centraal. Door een exacte en doorlopende administratie van de beschikbaarheid van deze kandidaten kunnen wij snel en efficient schakelen. Wij beheren een landelijke pool van circa 500 parttime en/of fulltime medewerkers.

Wij verzorgen o.a.:

- secretariele medewerkers
- secretaresses
- directie assisstent
- telefoniste / receptioniste
- managementassistent
- projectmedewerker

Wij hanteren strenge criteria bij het selecteren van onze medewerkers. Een goede beheersing van de Nederlands en Engels taal en ervaring in de branche is een minimum vereiste. Nog belangrijker vinden wij de contactuele eigenschappen en klantvriendelijkheid van onze mensen. Zij zijn tenslotte de stem en visitekaartje van uw bedrijf (en uw klanten).

Begeleiding

Desgewenst stellen wij een projectcoordinator aan tijdens de werkzaamheden als het aanspreekpunt voor de organisatie.

Instructie

Onze medewerkers worden door ons vooraf duidelijk geinformeerd over:

- de inhoud van de werkzaamheden;
- de veiligheidsvoorschriften;
- de huisregels van uw organisatie;
- de werktijden, werkduur, etc.;
- de contactpersonen / leidinggevenden etc;
- de gang van zaken omtrent uitbetalingen, sociale voorzieningen, reserveringen, inhoudingen, rechtspositieregelingen, etc.

Deze zaken leggen wij vast in een informatiebrief welke in samenspraak met de klant zal worden geformuleerd. Alle medewerkers zullen een kopie van deze informatiebrief ontvangen.

Facturatie

Aan het einde van de werkzaamheden ondertekent u de urenverantwoording en wij zorgen voor de correcte afhandeling van de lonen en eventuele onkosten.